0

Професионално хендсфри Jabra Evolve 75

Jabra Evolve 75 са професионални слушалки осигуряващи кристално чист звук. Благодарение на отличните си параметри, продуктът отговаря на очакванията и на най-взискателните потребители.

Jabra Evolve 75

Предлагайки безжични комплекти слушалки, Jabra отново показа висок професионализъм. Моделите в серията Evolve 75 представляват комбинация от най-високо качество на звука и стилен дизайн. Благодарение на активната и пасивната (ARC) редукция на шума по време на разговори, те са още по-удобни, като позволяват да се концентрирате в офиса и едновременно с това да повишите ефективността си. Безжичните комплекти слушалки Jabra Evolve 75 се отличават с дългото време за разговори до 15 часа, обхват до 30 метра, като предоставят голяма гъвкавост и съвместимост с най-популярните Интернет гласови услуги.

Слушалките са идеални за слушане на музика. Те са оборудвани с LED за заетост, което е много практично. Тяхното предимство е двойна Bluetooth свързаност, която позволява едновременно да се провеждат разговори и да се слуша музика.

Оферта Jabra

В нашата оферта предлагаме слушалки за кол центрове и офиси, USB слушалки, DECT безжични слушалки, USB аудио конферентни устройства, Bluetooth безжични слушалки и аксесоари. Всички продукти Jabra могат да бъдат намерени на нашия уебсайт. Приканваме Ви да се свържете  с нашите експерти  по телефон +359 2 448 6700 или електронна info@senetic.bg поща и те ще отговорят на всички Ваши въпроси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *