0

UniFi UAP-AC-Lite, UAP-AC-LR, UAP-AC-PRO – запознайте се с иновативните продукти на Ubiquiti

UAP-AC-LRТочките за достъп UAP-AC-LiteUAP-AC-LR и UAP-AC-PRO допълват известната линия продукти Ubiquiti – UniFi. Съчетават иновативно действие със съвременен, минималистичен дизайн и разумни цени. Отлично се представят в малки и големи офис мрежи, хот-споти, както и като домашни точки за достъп.

Всяко от устройствата използва нов стандарт АС и може да работи едновременно на две честоти – 2,4 и 5 GHz.

UAP-AC-Lite това е най-малкото от решенията от серията UniFi. Притежава антена тип МIМО на две честоти, което позволява предаването на връзка 300 Мbps за 2,4 GHz и 867 Mbps за 5 GHz. Моделът има и гигабайтов Еthernet порт.

UAP-AC-LR – също както и Lite версията – използва антена, която работи в стандарт МIМО, но в този случай за честота 2,4 GHz работи в стандарт 3х3, което позволява получаването на скорост до 450 Мbps. По-мощните антени позволяват на устройството Long Range (LR) увеличаване на обхвата до ок. 180 м.

UAP-AC-PRO – това е най-бързата от предлаганите от Ubiquiti токи за достъп. Позволява скорост до 450 Мbps на честота 2,4 GHz и 1000 Мbps за 5 GHz. Устройството – както и всички решения от серията UniFi – може да се захранва чрез специално зарядно или стандартни суичове РоЕ.

Серията UniFi позволява да осигурите високо качество на връзката за много потребители, използващи мрежата по едно и също време. Обратната съвместимост позволява лесна интеграция със съществуващата структура. Освен с функционалност продуктите се отличават с прост, естетичен дизайн, благодарение на който не нарушават пространството, в което се използват. По-долу ви представяме примери за приложение на предлаганите решения Ubiquiti.

UniFi

Може да се запознаете с подробната спецификация на представените продукти на нашата страница.


    Искате ли да научите повече?

    Оставете своя номер за връзка и/или имейл адрес и наш експерт ще се свърже с вас и ще отговори на въпросите ви

    За подробна информация относно обработката на лични данни, моля, вижте политиката за поверителност.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *