0

Microsoft Azure в офиса. Защо е важно?

Microsoft-AzureГъвкавост, продуктивност и бързо действие – това са основните черти на платформата, която можем да наречем бизнес платформа, т.е. такава, която в действителност подпомага ефективността на фирмата и влияе на нейното развитие. Всички условия комплексно изпълнява Microsoft Azure, отворено пространство, което набавя елементи, необходими за създаване, имплементиране и управление на облачни решения. Azure предлага услуги за приложения, изчисляване, мрежови и складови услуги. Позволява създаването на приложения, въз основа на произволен език, инструмент или среда, както и лесна интеграция на облака със съществуващата среда.

Платформата Azure отлично се вписва в нуждите на съвременните фирми, позволявайки им да работят по-бързо и по-икономично. Позволява задвижване на виртуални машини, бази данни SQL или пък създаване на копия на ресурси, без притеснения за изправността на машините и програмите. Също, ограничава нуждата от физическо управление на инфраструктурата, което увеличава търговския потенциал. Благодарение на прилагането ѝ разходите, правени IТ ще станат по-предвидими. Също се намалява рискът, свързан с новите инвестиции в бизнеса. Данните говорят сами за себе си – 46% от най-популярните облачни услуги са базирани на платформата Azure.

Azure-chmuraРешението функционира на ниво 99,95%, благодарение на което потребителите са сигурни в непрекъснатия достъп до услугите, машините и апликациите. Осигурява също така  постоянен мониторинг и денонощна техническа помощ. Заедно с развитието на организациите, използващи платформата, става възможно пригодяването на платформата към нарастващите нужди, което се предава върху полезната връзка между цената и продуктивността. Облакът е достъпен от всяка една точка на света, което позволява да бъде използван от почти всяко място. За тези, които искат да запазят настоящата инфраструктура, препоръчваме създаването на хибридна среда, свързваща местните IТ с облачното решение.

Как да започнете? За начало предлагаме тоукъни за 100$ , от които се приспадат суми само за реалното използване на ресурсите (таксуване на минута). Когато се изчерпат, е нужно само да закупите нови. Всичко е лесно, бързо и удобно. Въпроси? Чакаме ви на тел. +359 2 448 6711 и е-mail azure@senetic.com. Подробна информация ще намерите на нашата страница https://www.senetic.bg/azure/. Съвсем скоро очаквайте новини относно платформата Azure  – възможности за архивиране, конфигурация, интеграция, лицензиране или виртуални машини. Останете с нас!

MicrosoftAzure-1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *