0

Microsoft Azure или сървър в безопасен облак

Платформата Microsoft Azure е решение с изключителна функционалност и еластичност. Осигурява производителност и бързо действие, като същевременно предлага безопасност на най-високо ниво като отговаря на очакванията на модерните предприятия.

При вземане на решението за преместване на своя сървър към защитен облак, какъвто е Microsoft Azure, можете да получите много ползи – непрекъснат достъп до услуги, оборудване и генерирате икономии, защото потребителите плащат само за това, което ползват. Microsoft Azure е доказано решение, предоставящо редица възможности. С помощта на платформата, може лесно да се увеличи мощността на процесора, размерът на диска, капацитетът на оперативната памет, като по този начин се адаптира към променящите се и нарастващи нужди.

Предимство на Microsoft Azure е неговата еластичност отразена в начина на използване на платформата, с нейна помощ е възможно наред с другите неща, създаване на виртуални машини, възстановяване на данни, архивиране и работа с SQL бази данни. С Azure ще забравите за допълнителните разходи, свързани с поддържането на физически сървър (напр. покупка на сървърен шкаф, такси за електричество, интернет достъп, управление на инфраструктурата и ремонт на повредена техника). Защитеният облак Microsoft се отличава с действие на равнището на най-малко 99,9%, което гарантира непрекъснат достъп до приложения, машини или услуги. Съветваме Ви да се запознаете с примерните употреби на платформата!

Пренесете сървъра си в облака

Имайки предвид, колко скъпа е поддръжката на физически сървър, предлагаме на нашите клиенти подкрепа при вземането на решения за избора на платформата Microsoft Azure. Техническите познания на нашите специалисти помагат за цялостен поглед върху въпроса. Представяме калкулация за индивидуални решения в рамките на Microsoft Azure и оказваме помощ при внедряване на предлаганите услуги. За да научите повече за Microsoft Azure, моля, посетете нашия сайт или се свържете с нас по телефона на +359 2 448 6751 или по електронна поща azure@senetic.com с нашия екип Microsoft Cloud Services.


    Искате ли да научите повече?

    Оставете своя номер за връзка и/или имейл адрес и наш експерт ще се свърже с вас и ще отговори на въпросите ви

    За подробна информация относно обработката на лични данни, моля, вижте политиката за поверителност.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *