0

Безопасност на данни в Office 365

Сигурността е от решаващо значение за всяка фирма. С избора на Office 365, можете да сте сигурни, че данните Ви са напълно защитени, което се постига с автоматично архивиране на няколко копия и използването на съвременни механизми, които осигуряват ефективна защита.

Високото ниво на сигурност в Office 365 увеличава надеждността на услугата. Файлове, данни и контакти са напълно защитени.

Чрез автоматичното създаване на 6 резервни копия, потребителят може да бъде уверен, че данните няма да се изгубят в случай на хардуерен срив, кражба или други непредвидени обстоятелства.

Вградените функции на Office 365, осигуряват защита на данните от опасности като зловреден софтуер, фишинг и спам, а достъпът до файлове е в безопасен по време на работа извън офиса. Сигурността на Office 365 и едновременното запазване на поверителността на данните позволява разпределението на правомощия и редактиране на файлове. Потребителят сам определя, кой може да преглежда и редактира документа. Клиентите закупили услугата, също имат право на финансова гаранция за безпроблемна работа на Office 365.

Моля, запознайте се с плановете за услугата и офертата ни за внедряване, миграция и обучение. За въпроси, свързани с Office 365, търсете нашия екип за облачни решения Microsoft, с които можете да се свържете по телефона +359 2 448 6720 и на електронна поща: office365@senetic.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *