0

Microsoft Senetic лидер на продажбите на облачни решения за малки и средни предприятия в Полша

Второто тримесечие на 2017 година се оказа много успешно за нас. Една от причините за нашата радост е първо място, което заехме в класацията на фирмите, продаващи облачни решения на Microsoft за малки и средни предприятия в Полша.

– Независимо от факторите, влияещи върху крайното класиране, конкурсът за партньор на годината е един от начините за измерване на пазарната позиция. Доволни сме, че всяка година заемаме все по-добро място в класацията. Пред нас е състезанието за последното тримесечие, в което със сигурност ще се борим за победа – казва Конрад Небой нашия Microsoft Cloud Team Leader.

Технология за всички

Нашата фирма се отличава с глобален обхват и се стреми към постоянно развитие. Осъзнавайки потенциала на услугите, базирани в облака, предлагаме на клиентите по целия свят доказани решения от Microsoft. Първото място, което получихме на полския пазар е сигнал за нас, че се движим в правилната посока. С нашата вяра в простата и интуитивна технология, която е достъпна за всеки потребител, адаптираща се към конкретния стил на работа, ние помагаме да се намали разликата между възможностите на малките фирми и корпорациите, които преди бяха резервирали тези инструменти само за себе си. Извършваме конфигурация, миграция и внедряване на решенията на Microsoft с помощта на нашите опитни специалисти. Предлагаме професионална подкрепа и обучение, благодарение на които потребителите могат напълно да се възползват от облака.

Развитие, приоритети

Нашият успех е и Ваша заслуга, защото всъщност Вие ни мобилизирате за още по-интензивно развитие. Улеснена комуникация, по-ефективна работа и по-безопасно съхранение на данни във Вашите среди придава смисъл на нашата работа. Ние също използваме услугите на Microsoft и знаем, че проверените, модерни и мащабируеми решения са основа за ефективен бизнес. Първото място, което получихме в класацията е голяма чест за нас. Освен това, може да се похвалим с приза Direct Partner в програмата Cloud Solution Provider и 16 златни компетенции на производителя.

Подкрепа

Ако искате да научите повече за облачните решения на Microsoft, посетете нашата страница посветена на Office 365 (https://www.senetic.bg/office365/) и Azure (https://www.senetic.bg/azure/). Свържете се с нашите експерти по телефона или електронната поща и те ще отговорят на всички Ваши въпроси. Те са на разположение на тел. +359 2 448 6720 и електронна поща: office365@senetic.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *