0

Без ограничения и на свои принципи. Представяме Microsoft Surface Pro 4

Microsoft Surface Pro 4 е революционен нов хардуер, предлагащ безкомпромисно качество и отлична производителност. Устройствата с конфигурация, съобразена с Вашите индивидуални потребности, вече са на разположение на senetic.bg.

Microsoft Surface Pro 4 е универсално високо ефективно устройство с ултра-лек дизайн – тежи по-малко от 800 грама. Оборудването е предназначено за креативни хора, работи добре дори и при най-тежките задачи. Позволява безкомпромисна работа, като Ви позволява да забравите за ограниченията, и в същото време – вдъхновява. Surface Pro 4 е универсално оборудване, отличаващо се с изключителна производителност и модерна технология.

Устройството Microsoft Surface Pro 4 е оборудвано със сензорни екрани PixelSense с диагонал 12,3 инча и резолюция 2736 × 1824. Висок контраст и намаляване образуването на отражения осигурява високо реалистично изображение.

Още по-добър комфорт на работа

Microsoft Surface Pro 4 предоставя голямо удобство в работата, което се влияе от редица фактори. Благодарение на вградената стойка Kickstand, екранът може да се настрои под всякакъв ъгъл и индивидуални предпочитания. Екранът PixelSense може да се управлява както с докосване, така и с писалка Surface с 1024 нива на чувствителност. Сега можете да пишете и отбелязвате директно на екрана. Гумичката, с която е оборудвана писалката, Ви позволява само с едно движение да изтривате и коригирате бележките. С модерната пълноразмерна клавиатура Type Cover устройството се превръща в лаптоп. В допълнение Type Cover защитава екрана.

Ненадмината производителност

Процесорите Intel Core от шесто поколение осигуряват отлична производителност и работна памет, която, в зависимост от избраната конфигурация, може да бъде в размер до 16 GB. Устройствата имат инсталирана операционна система Windows 10. Microsoft Surface Pro 4 също се превърна в най-новия стандарт за сигурност. Благодарение на функцията Hello, Windows Surface Pro 4 ще разпознае Вашето лице и ще влезе в системата.

Оторизиран партньор

Senetic е официален дистрибутор на устройствата Surface. При закупуване на оборудване в нашия магазин, Вие ще получите професионален съвет и подкрепа. Пълната оферта на Microsoft Surface Pro 4 и неговите аксесоари ще намерите на senetic.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *