0

Ubiquiti EdgePower: Максимална производителност на системата EdgePoint

EdgePowerЗапознайте се с EdgePower Решението осигурява надежден източник на енергия за модели EdgePoint EP-8 и EP-S16 и съответните PoE устройства.

Продуктът е оборудван с два джоба за захранващите устройства. Единият от тях притежава модул AC-DC 54V, 150W. Другият е предназначен за опционалните модели AC-DC или DC-DC.

ubiquiti-ac-dc-dc-dc

За получаване на допълнителна мощност или осигуряване на редундация се препоръчва употребата на два модула, които заедно постигат 300W изходна мощност или прилагането на единия като т.нар. hot spare (механизъм за безопасност), предлагащ 150W с автоматично архивиране.

edge-power

Благодарение на интуитивния интерфейс за настройка, управлението на захранването е бързо и лесно. Продуктът може също така да бъде свързан към LAN за дистанционно наблюдение и конфигурация.

Висококачественият кабел е допълнително предимство. Продуктът осигурява надеждно захранване на устройствата EdgePoint. Предлагат се 12 AWG (стандартизирана система диаметри) медни проводници, които работят при всякакви метеорологични условия и са пожароустойчиви.

wytrzymale-przewody-edgepower

Препоръчваме Ви да се свържете с нашия екип, който ще се радва да Ви представи офертата на Ubiquiti и да Ви помогне да изберете най-подходящия модел (тел:. +359 2 448 6700, е-мейл: networking@senetic.bg). За да гарантираме най-високо качество на обслужване, нашите специалисти систематично подобряват своята квалификация, както е видно от придобитите сертификати, които можете да намерите на нашия уебсайт. Посетете ни!

Ubiquiti EdgePower


    Искате ли да научите повече?

    Оставете своя номер за връзка и/или имейл адрес и наш експерт ще се свърже с вас и ще отговори на въпросите ви

    За подробна информация относно обработката на лични данни, моля, вижте политиката за поверителност.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *