0

Office 365: работата с Outlook стана още по-лесна

Office 365 OutlookOffice 365 е инструмент, който можете да използвате от всяко място и устройство. Големите възможности на услугата подобряват производителността на труда. Представяме някои от функциите и клавишните комбинации, рационализиращи работата с приложението Outlook, което предлага възможност да управлявате удобно Вашите съобщения, календар и контакти.

Ред в кутията

По-лесно използване на Outlook чрез правилно структурираната кутия. За да подредите папките в зависимост от своите нужди и приоритети, просто плъзнете и ги пуснете на желаното място. Съобщенията от конкретен подател трябва да са в една папка? Това е лесно! Използвайте функцията за създаване на Входяща папка (в раздела Файл, изберете Управление  на правилата и сигналите). При организиране на пощенската кутия също е много полезен Clutter, който сортира съобщения, като отделя важните от по-малко съществените. Clutter е базиран на алгоритъма за машинно обучение и Office Graph API, анализирайки предпочитанията и стила на работа на потребителя.

Лесно архивиране и възстановяване на изтрити елементи

Най-новата версия на Outlook предлага бързо архивиране на съобщенията – само с едно кликване. Архивираните съобщения са достъпни и лесно можете да ги намерите, като използвате полето за търсене. Последният Outlook лесно възстановява изтритите елементи, (тези, които вече не са съхранени в папка „Изтрити“). От помощ ще бъде и инструментът за възстановяване на изтрити елементи.

@mentions и Focused

Outlook е снабден и с друга функционалност – @mentions и кутия Focused. @mentions позволява търсене на определени потребители, което става възможно чрез поставяне @ пред името. Съобщенията маркирани по този начин са подчертани, тогава писмата, в които даден потребител е директно зададен, със сигурност няма да бъдат пропуснати. Focused това всъщност е интелигентна пощенска кутия, филтрираща входящите съобщения.

outlook-mentions

Клавишни комбинации

Работата с Outlook се улеснява чрез използване на клавишни комбинации. Със сигурност някои от тях са добре известни на тези, които ежедневно използват приложението. Ето някои клавишни комбинации, които Ви позволяват да пестите време. Тяхната употреба Ви позволява бързо да създадете и изпратите съобщение или покана за среща.

Основна навигация

Основна навигация

Пощенска кутия

Пощенска кутия

Календар

Календар

 

Outlook е решение, което с течение на времето се превръща в професионален и функционален инструмент, който значително улеснява работата и подобрява производителността. С приложението Вие винаги сте в час, благодарение на възможността да го инсталирате на Вашия компютър и мобилни устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *