0

RouterBOARD cAP lite

rbcapl-2ndRouterBOARD cAP lite (RBcAPL-2nD) е новото попълнение от семейството cAP на Микротик. Това с което се отличава от предшествениците си е малкият и компактен размер 88 x 52 x 20 мм ( при размери 185mm x 31mm на RBcAP2nD), възможност за монтаж в два варианта –  стенен и таванен и по-ниската цена (препоръчителна 29$ без ДДС) . В комплекта са включени два корпуса за монтаж, а самото монтиране на аксес пойнта е изключително лесно, без да изисква специални умения.

rbcapl-2nd-3

За тези, които не харесват дизайна на устройството, Микротик предлагат различни варианти под формата на файл, който включва различни варианти за отпечатване на 3D принтер.

rbcapl-2nd-5

RBcAPL-2nD  е оборудван с процесор QCA9533 с работна честота на 650 MHz и 64MB оперативна памет, което е напълно достатъчно и за по-сериозно натоварване на устройството. Радиото е двуканално на 2,4Ghz (802.11b/g/n)  като излъчването става с помощта на 2 антени с коефициент на усилване 1.5dBi. RBcAPL-2nD подържа пасивно PoE чрез единственият си 10/100Fast Ethernet порт. Разбира се, в комплекта е включен и адаптер на 5V (само 4W консумация на ел. енергия). Операционната система е добре познатата RouterOS с 4 ниво на лиценз и поддръжка на  CAPsMAN. RBcAPL-2nD е идеален за монтаж на различни публични места, било то летища, заведения, търговски центрове и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *